Fitness Bilim Paylaşım Ekibini Kuruyoruz!

Hoşgeldin!

Forum sitemiz tamamen ücretsizdir.

Şimdi Kayıt Ol!
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
1 Haz 2014
Mesajlar
1,200
Çözümler
4
Tepki puanı
415
Puanları
158
Yaş
32
Konum
İstanbul
Web Sitesi
www.fitnessbilim.com
Bir süredir düşündüğümüz paylaşım ekibi projesini başlatırken, projenin detayları ve katılım şartları hakkında sizlere detaylı bir açıklama yapmak istedik. Mutluluk ve inançla başlattığımız bu projenin detaylarını da alt kısımda açıkladık.

Paylaşım ekibi nedir?

Forum bünyesinde bir çok alanda aktiflik gösteren, bilgi sahibi olduğu konularda yeni ve güncel içerikler üreterek en doğru bilgileri sunan, çeşitli alanlarda tartışma konuları açarak; kullanıcıların görüşlerini var etmek ve akıllarda soru işareti olan bir çok konuda anketler hazırlayarak çözüm üretebilen insanların oluşturduğu topluluğa paylaşım ekibi adını veriyoruz.

Neden böyle bir proje başlıyor?

Okulların tatil olmasıyla beraber bir çok fitness sporuyla ilgilenenlere en doğru bilgileri sunarak onların gelişimine destek olmak.

Forum kullanıcıları ve ziyaretçilerine güncel bilgiler sunarak fitness konusunda bilgiler sunmak ve onları daima bir üst seviyeye çıkarmak. Ne kadar genç bilgi sahibi olursa o kadar gelişiriz ve hedefimiz olan dünya genelinde; her zaman hazır oluruz, vâkıf oluruz, söz sahibi oluruz.

Güncel anketler, tartışma konuları var ederek bir çok doğru bildiğimiz gerçeklerin aslında yanlış olabileceğini görme imkanımız olabilir.

Bilgi seviyesi arttıkça, spor kültürüde artacaktır, bu kültür arttıkça yeni nesil adına daha güvenli bir bilgi ortamı doğacaktır.

Yenilikleriyle dolu Fitness Bilim, yeni nesile de örnek olması adına ve bir sonraki nesile emsâl teşkil edecek paylaşım ekibini kuruyor.

Paylaşım Ekibi Hakkında Detaylar

10 Kişilik paylaşım ekibi içerisinde yerinizi almak ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise katılım için konuya katılıyorum yorumu yapmanız yeterlidir. Uygun görülen kişiler bu 10 kişilik paylaşım ekibine dahil edilecektir.

Bu ekip içerisinde var olan kişilere, paylaşım ekibinde oldukları süre zarfında "Paylaşım Ekibi" özel rankı verilecektir.

Paylaşımların, tartışmaların, anketlerin nasıl olacağı seçilecek kişilerin ilgi alanlarına özel olarak paylaşılacaktır.
 
Forum Üyesi
Katılım
18 Ağu 2018
Mesajlar
1
Tepki puanı
0
Puanları
1
Yaş
25
KATILIYORUM
 
Yorum
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst