Fitness Bilim - Türkiyenin En Kapsamlı Fitness Forumu

Hoşgeldin!

Forum sitemiz tamamen ücretsizdir.

Şimdi Kayıt Ol!
8 Yorumlar
C
citay yorum yaptı
Boyum 171, 58 kiloyum. Kaç kiloya kadar bulk yapıp definasyon yapmalıym?
 
Rayleigh
Rayleigh yorum yaptı
Tartı kilosunu etkileyen birçok etmen var, pek doğru hareket edemezsin tartıya bakarak. En azından 2-3 ay bulkta ol. Aynadaki görüntüne göre definasyona geçersin. Yeterli kas ekleyemediğini düşünürsen biraz daha devam edersin. Bulk'ı oldukça temiz yapmaya çalış, yağ oranı düşük bir hedefin var.
 
C
citay yorum yaptı
teşekkür ederim. Günlük 2500 kaloriyi almakta zorluk çekiyorum. Gainer kullanmamı tavsiye eder misiniz:?
 
Rayleigh
Rayleigh yorum yaptı
Rica ederim, gainer kullanabilirsin. İlerleyen zamanlarda kalori ihtiyacın daha da artacağından dolayı gainer kullanımını da arttırmak zorunda kalacaksın. Bu maddiyatına zarar. Ancak gainer kullanmasan bile spor yaptıkça, çok yedikçe yavaş yavaş iştahın açılacak. O yüzden şimdilik gainersız iştahını açmayı dene, eğer halen iştah ve mide sorunu yaşarsan o zaman yönelmen daha güzel olur.
 
redleo34
redleo34 yorum yaptı
Aslında gainera harcayacağın parayla 1000 kalorilik hazırlayacağın shakeler var hem sağlığa hem maddiyata daha faydalı bence gainer yerine bunu yap yeterli protein aldıysan kuruyemişde yiyebilirsin 100 gr 600 kalori . 2500 kalori daha az cidden spor yaptıkça iştahın açılır birde bu anlattığım çok kalorili ve sağlıklı trickleri çözdün mü tamam. Yoksa benim kilo vermemek için almam gerelen kalori 3200 ben napiyim

:lol:
 
Üst