Hoş geldin!

Forum sitemize kayıt olarak fitness ve vücut geliştirme konularında sorular sorabilir, diğer insanlarla iletişime geçebilirsiniz!

Şimdi Kayıt Ol

Yulaflı Yumurta

akn

Forum Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
5
Tepkime puanı
1
Ödüller
0
Yaş
25
Fit Puan
0
Geçenlerde yaptığım bi tarifi anlatıcam ölçüleri pek hatırlamıyorum ama arkadaşlar o zaman için 2 yumurta beyazı 100 gr kadarda yulaf kullanmıştım.Daha çok bunlar ekmek gibi oluyor ama acı atınca tadı çok güzel bahsettiğim gibi 2 yumurta beyazı ile yulafı bir güzel çırpıyoruz ardından teflon tavada pişiriyoruz yumurta beyazlşıp kıvam aldıgında olay bitiyor yemek hazır afiyet olsun :)
 

Medusa

Forum Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
8
Tepkime puanı
1
Ödüller
0
Fit Puan
0
ben de bu şekilde tüketiyorum bazen ama çırpmadan tavaya kırdığım yumurtaların içine yulafı direkt ekliyorum yumuşacık oluyo zaten yulaf
 

akn

Forum Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
5
Tepkime puanı
1
Ödüller
0
Yaş
25
Fit Puan
0
bu yumurtadan çok ekmek tarzı oluyor ama baharatla tatlandırın o zaman çok güzel oluyor
 

akn

Forum Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
5
Tepkime puanı
1
Ödüller
0
Yaş
25
Fit Puan
0
bide içine muz karıştıranlar varmı ama bilmiyorum hiç denemedik onu :)
 

Sportler

Forum Üyesi
Katılım
16 Ağustos 2014
Mesajlar
23
Tepkime puanı
3
Ödüller
1
  • 20. Mesaj!
Fit Puan
0
100gr yulaf
9 beyaz
1 tam yumurta
Üstüne tahin pekmez karişimini sos niyetine ekmeğe yağ sürer gibi sürün deneyin.

Pekmez ben keci boynuzunu tercih ediyom tahil koyu bir tahil vardi renki koyu adi şimdi aklima gelmedi.
 
Üst