Bahsettiğin ürün ticari tuzaktır bu birincisi, weider ürünleri weiderler nedeniyle şişirilmiş bir balondur bu ikincisi, tribulus 30 yaşından önce bir işe yaramaz ki gerçek tribulus tribestandır weider saçmalığı nedir ya. Bu da üçüncüsü. Popülist kültür mantığını aldanıp placebo etkisi görüyorsun o kadar. Yazdıklaının hepsi çöptür.
Belki senin yazdıkların çöp, hemen bu kadar sert eleştirmesen ?
Weider'in bu dediğim urunlerını bu kombınasyonla mı kullanıp ta tecrube mı ettın kı bu kadar kendınden emın konusuyorsun ?
Merak etme Sopharma nın urunlerını de ıyı bılıyorum (yurt dısında rahat temın ettım bızzat bulgarıstan da Sofya'da Clenbuterol,Salbutamol gibi..)
ama Weider de yapmıs .
Etkisi de muhakkak var oyle sacmalık mı olur koca fırma bos yere mı surdu bu urunu pıyasaya ?
Placebo etkisi değil, kaldı ki Weider in Beta-Ecdysteron u da Turkıye de bulamazsın
Tribulus Terrestris tropikal alanlarda yetişen bir bitki
Tribulus Terrestris vücutta Luteinizing (LH) hormonunun salgılanmasını sağlayan hypothalamusu uyararak vücutta LH seviyesini artırıyor ve LH ın yükselmesiyle testesteron hormonunda artış gözleniyor DHEA ve Androstenedione testesteron üretimi için ham madde sağlarken, Tribulus Terrestris (LH) hormonu seviyesini yükseltmek yoluyla testesteron düzeyini artırmaktadır. ve bu teribulus terrestris yıllarca demir perde ülkelerinde
DOĞAL STEROİD olarak kullanılmış. Steroid kullanan bir çok vücut geliştiricinin doğal LH ve testesteron üretimleri bozulmaktadır. Tribulus Terrestris, steroid kullanarak vücut dengesini bozmuş olan bu sporcuların doğal dengelerini yeniden kazanmalarına yardımcı olabilir.
Tribestan ; natural ama yine de kür halinde kullanilmali.6 hafta kullanim sonra 4 hafta ara gibi...
ve sonuc olarak kullanmak ve etkisini öyle görmen lazım herkesteki etki farklı sonucta
kullanmadan tecrübe etmeden kesin cümleler kurma !
Yorumlarına saygı duyuyorum ama eleştirirken dozajını aşma,
ben senın yorumlarına rencıde edecek sekılde cop vs. tarzı seyler yazmıyorum uslubuna dıkkat et
ben sadece bı seyler aktarmak ıstedım amma dogru amma yanlıs katılmak ısteyen katılır ıstemeyen okumadan gecer .