S SENSEY Forum Üyesi Katılım 5 Kas 2023 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Puanları 1 Yaş 21 16 Kas 2023 #1 Seated chest orees yaparken göğsümü hissetmiyorum formumda doğru olduğundan eminim
Fitness Bilim Forum Üyesi Katılım 7 Şub 2021 Mesajlar 1,204 Tepki puanı 99 Puanları 0 16 Kas 2023 #2 SENSEY' Alıntı: Seated chest orees yaparken göğsümü hissetmiyorum formumda doğru olduğundan eminim Genişletmek için tıklayın ... Merhaba, Sorunuz için teşekkür ederiz, bu konuda uzman üyelerimiz en kısa sürede size cevap verecektir. Keyifli forumlar dileriz. Yorum Oyla 0 Olumsuz oyla
SENSEY' Alıntı: Seated chest orees yaparken göğsümü hissetmiyorum formumda doğru olduğundan eminim Genişletmek için tıklayın ... Merhaba, Sorunuz için teşekkür ederiz, bu konuda uzman üyelerimiz en kısa sürede size cevap verecektir. Keyifli forumlar dileriz.
S SENSEY Forum Üyesi Katılım 5 Kas 2023 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Puanları 1 Yaş 21 17 Kas 2023 #3 Fitness Bilim' Alıntı: Merhaba, Sorunuz için teşekkür ederiz, bu konuda uzman üyelerimiz en kısa sürede size cevap verecektir. Keyifli forumlar dileriz. Genişletmek için tıklayın ... Cevap yazıyorsunuz ama Yorum Oyla 0 Olumsuz oyla
Fitness Bilim' Alıntı: Merhaba, Sorunuz için teşekkür ederiz, bu konuda uzman üyelerimiz en kısa sürede size cevap verecektir. Keyifli forumlar dileriz. Genişletmek için tıklayın ... Cevap yazıyorsunuz ama
B barakuda Forum ÜyesiMesaj Lideri Katılım 20 Kas 2023 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Puanları 1 20 Kas 2023 #4 Oturma yerini daha yukarı alıp deneyin bir de Yorum Oyla 0 Olumsuz oyla