Hoş geldin!

Forum sitemize kayıt olarak fitness ve vücut geliştirme konularında sorular sorabilir, diğer insanlarla iletişime geçebilirsiniz!

Şimdi Kayıt Ol

salamlar hakkında?

ozayhanosman

Forum Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
46
Tepkime puanı
1
Ödüller
0
Yaş
21
Fit Puan
0
Sabahları omlet yapıyorum da salam koyuyorum piliç salam mı? Hindi salam mı? Piliç salam aldım...
Tavuk gogusunden üretilmiştir diyor ve fiyati çok ucuz 3 TL felandı... Fiyatıda göz önune alarak en iyi salam hangisi?
 

ErceBekturk

Forum Üyesi
Katılım
10 Ekim 2014
Mesajlar
6
Tepkime puanı
0
Ödüller
0
Yaş
25
Fit Puan
0
Valla hocam ben salamı hiçbir şekilde tercih etmiyorum presslendiği için etin çok kötü yerlerinden de yapılabiliyor markasına dikkat ederek al ve hindi salam önerimdir
 

SaVaS

Forum Üyesi
Katılım
13 Ağustos 2014
Mesajlar
1,123
Tepkime puanı
106
Ödüller
3
  • 250. Mesaj!
  • 100. Mesaj!
  • 100. Beğeni!
Fit Puan
0
3 TL ye salammı olur ya ? o bildiğin zehir
 

crowN

Forum Üyesi
Katılım
8 Ekim 2014
Mesajlar
41
Tepkime puanı
14
Ödüller
0
Yaş
30
Fit Puan
0
Sabahları omlet yapıyorum da salam koyuyorum piliç salam mı? Hindi salam mı? Piliç salam aldım...
Tavuk gogusunden üretilmiştir diyor ve fiyati çok ucuz 3 TL felandı... Fiyatıda göz önune alarak en iyi salam hangisi?
Merdiven altı üretim olmasın o dikkat et 3 TL'ye salam banada saçma geldi.
 

Fatih A.

Moderatör
SMS Onaylı
Katılım
13 Ağustos 2014
Mesajlar
799
Tepkime puanı
236
Ödüller
3
  • 250. Mesaj!
  • 100. Mesaj!
  • 100. Beğeni!
Fit Puan
4
Sabahları omlet yapıyorum da salam koyuyorum piliç salam mı? Hindi salam mı? Piliç salam aldım...
Tavuk gogusunden üretilmiştir diyor ve fiyati çok ucuz 3 TL felandı... Fiyatıda göz önune alarak en iyi salam hangisi?
Merhaba. Salam konusu oldukça detaylıdır. Salam bir karışım ürünüdür( köfte,hamur vb gibi). Salam yapılmadan önce bir hamur hazırlanır bu hamurun içerisine çok çeşitli etler ve sakatat gibi şeyler, bolca buğday nişastası(%50den fazla), baharatlar,yağ, emülgatörler(salamı oluşturan bağlayıcı maddeler, doğal olanlarıda mevcuttur), su konularak(%30dan fazla) hamur elde edilir ve yoğurulur. Preslenip ambalajlara basılarak en sonda ısıl işlem uygulanarak sofraya gelir. Salamda fiyat fazla ucuz olmamalı benim tercihim, çok tüketmediğim için bir rakam vermem zor ama 10tl den aşağı olmaz. Çok detaylı bir konudur et oranı artırılıp nişasta azaltılabilir, baharat kombinasyonları değişebilir, daha fazla su eklenip et azaltılabilir vb gibi çok sayıda seçenek vardır. Daha detaylı bilgi için Et Teknolojisi, Et İşleme Teknikleri kitaplarına bakabilirsin. İyi Çalışmalar.
 

ozayhanosman

Forum Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
46
Tepkime puanı
1
Ödüller
0
Yaş
21
Fit Puan
0
En iyi marka hangisi tamam bidaha piliç salam almiycam hindi almaya dikkat ediyim
 
Üst