Pirincin diyabete yakalanmaya zemin oluşturması

Hoşgeldin!

Forum sitemiz tamamen ücretsizdir.

Şimdi Kayıt Ol!
Thread Owner
Forum Üyesi
Katılım
3 Tem 2021
Mesajlar
31
Tepki puanı
2
Puanları
8
Yaş
25
Merhaba maglum yaptığımız spor gereği yüksek oranda pirinç ya da makarna tarzı karbonhidratları normal bireylere göre daha fazla tüketiyoruz Ama pirincin çok tüketilmesi kan şekerini çok yükselttiği için diyabete yakalanma riskini arttıriyor Esmer kepekli prinçler için beyaz pirinç kadar rahat tüketilemiyor Bu risk ne kadar riski yüksek, yüksekse bu riski kas geliştirme hacim kazanma yolunda arkadaşlar bu riski nasıl düşürübilir önemli bir konu cevap ve görüşlerinizi bekliyorum Şimdiden teşekkürler :)
 
Forum Üyesi
Katılım
11 Şub 2021
Mesajlar
4
Tepki puanı
1
Puanları
1
Yaş
23
Sedanter bir birey için karbonhidrat, basit şeker bir düşmandır. Yüksek tüketimde İnsülin direnci gibi sorunlar ortaya çıkması çok muhtemeldir. Fakat vücüt geliştirme, fitness ile uğraşan ve hakkını veren kısaca antrenman yapmayı bilen bireyler bunu kesinlikle tolere edip taktiksel bir şekilde bu karbonhidratı vücütlarında kullanacaklardır. Antrenman yaşına ve seviyene göre glikojen depoları belli bir karbonhidratı bir sonraki antrenman için depolayacaktır ve antrenmanda performans için kullanacaktır. Kısaca yaptığın antrenman kadar yiyebilirsin. Haftada 3 kere gidip fonksiyonel antrenman yapan bir bireyin karbonhidrat tüketimi farklı, haftada 5 gün ciddi bodybuilding mantığıyla antrenman yapan bir bireyin karbonhidrat ayarı farklı olacaktır.
 
Yorum
  • :)
  • :D
  • ;D
  • :lollol:
  • :lol:
  • ;)
  • :(
  • :cool:
  • :p
  • :eek:
  • :laugh:
  • :rolleyes:
  • :angry:
  • :mad:
  • :embarras:
  • :undecided:
  • :cry:
  • :evil:
  • :heart:
  • %p
  • :bravo:

Benzer Konular

Üst