Ilacsiz vucut olmaz mi

Hoşgeldin!

Forum sitemiz tamamen ücretsizdir.

Şimdi Kayıt Ol!
Site Admini
Katılım
2 Haz 2014
Mesajlar
238
Tepki puanı
671
Puanları
123
Konum
New York
Sanirim bircok insanini kafasinda su var. Cok iri birisini gorduklerinde. Ya adam steroid kullaniyor belli olmuyor mu.
Steroidler sanildigi gibi bunyenize aldiginizda mucizevi bir sekilde sizi kocaman yapmaz. Bir cok kisiden mail aliyorum kurlere girmisler fotograflarini yolluyorlar ama sonuc yok.
Anabolic Steroidler sentetik hormonlardir. Yani yapay olarak uretilirler. Bizim vucudumuzun urettigi testosterone hormonun taklididir diyebiliriz kisaca.
Gercek sudur; Steroidler ise yarar. Protein sentezini inanilmaz bir sekilde artirir. Onarim suresini hizlandirir. Bu da cok fazla ugrasmadan kaslarin buyumesini saglar.
Neden bazi insanlarda ise yaramiyor ?
Cunku kurlere girdiginizde dietinize dikkat etmeniz gerekir. Aldiginiz kaloriyi cok fazla artirmaniz gerekir. Uygun ilac kombinasyonlari yapmaniz gerekir. Uygun miktarlarda almaniz gerekir.
Bunlara uymadiginizda. Sonuc alamassaniz, hatta kotu bir gorunum ortaya cikar.
Sismis bir Karin
Sivilcelerle dolu bir vucut
Butun vucutta ( yuz dahil ) siskin bir goruntu. Puffy goruntu yani ici bos estetik olmayan bir siskinlik. Hani derler ya yuzum gozum sis tarzi bir goruntu.
Bu ilaclara nerden ulastiginizda onemli. Yani aldiginiz urunler orjinal mi ? Benim Turkiyede profesyonel vucut gelistirme yapan arkadaslarim var. Bunlarin bir tanesine kac lira harcadigini sordum. Bir sezonda 12 milyar harcadim dedi. Soylemek istedigim kullandiginiz ucuz ilaclarda ise yaramaz cunku muhtemelen nerden geldigi belli olmayan bos ilaclardir.
Steroidler. Kaslari cabuk buyutur ve gucunude artirir ancak tendonlarda buyume yapmiyor ( kasi kemige baglayan yapi ) Yani sakatlik riski var agirlik calistiginizda. O yuzden uzerinde ilac olan insanlar hafif kilolarla calisirlar hizli calisirlar. Cunku agir kilolarla yavas baski uygulayarak calisirlarsa sakatlik riskleri vardir. Jay Cutler basit bir dumbbell curl yaparken bicepsi yirtti. Victor Martinez bile guresi yapti bir gun. Pat bicepsi yirtti. Yani bu kadar buyuk kutlesi olan Ifbb pro olan adamlar nasil oluyorda basit bir zorlanmada bile sakatlik yasabiliyorlar.
Hafif calisirlar farketmez onlar icin onlar her turlu buyurler. Videolarda gordugunuz acayip kilolari kaldirdiklarina bakmayin. Onlar video cekimleri icin yapilmistir. Normalde o sekilde calismazlar. CALISAMAZLAR.
Bu ilaclar tehlikelidir. Ozellikle nasil kullanildigini bilmiyorsaniz. Hangisinden ne kadar doz alacaksiniz. Kur bittikten sonra pct yaparken neler kullanacaginizi bilmiyorsaniz. Endokrin sistemini bozarsiniz. Yani vucudunuzun hormone dengesini bozarsiniz. Testisler kuculur, memeleriniz buyur kadin gibi ( gynecomastia ). Libidonuz azalir. Aradan yillar gecer bakmissiniz ereksiyon olamiyorsunuz. Bir cok yan etkisi var bunlar yillar sonra ortaya cikiyor genelde. Yani bak adam ilac aldi hic bir sey olmadi DEGIL. Simdi olmadi ya 15/20 sene sonra 30 sene sonra ? Steroidlerin kalbi buyuttugu kanitlanmistir ( sol ventrikul buyutuyor ) Bu yuzden Ilacla gelen olum vakalarinin cogu kalp krizidir.
Ben hic kullanmadim. Kullanmayida dusunmedim. Cunku:
-Body builder olmayi dusunmedim hicbir zaman.
-Kocaman devasa bir goruntum olsun istemedim ( ben sahsen cok kalinlasmis vucutlari estetik bulmuyorum eger bb yarismacisi degilse )
-Vucudumla parada kazanmiyorum. Film dizi oyuncusu degilim.
-Vucudumu one cikarip bilgi eksikligimi ortpas etme cabamda yok
Yani niye risk alayim ki ?
Aksam yattigimda Allaha cok sukur rahat uyuyorum. Ne eklemlerim agriyor ne midem altust olmus durumda. Saglikli yasamak benim hedefim oldu herzaman. 20 li yaslarda ilaclara bulasaydim. 40 yasinda bu sekilde gorunmezdim. Yuzum gozum kayardi.
Sonuc olarak: Ilac kullanmadan sahane fizik yaparsiniz . Dogru antrenman ve dogru beslenme sonuc getirir. Ustelik daha saglikli olursunuz. Bu da normal sartlarda daha uzun yasamanizi saglar. Yaslandiginizda bile hala aktif olabilirsiniz. Hem fiziksel acidan hem cinsel acidan.

 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Forum Üyesi
Katılım
8 Eki 2014
Mesajlar
41
Tepki puanı
14
Puanları
8
Yaş
33
Bazı bilgisiz arkadaşlar araştırma yapmadan ve ilacın getirilerini bilmeden steroid kullanabiliyor

Allah muhafaza çok ters etki yaratabilir herkesin bünyesi farklı sonuçta,her zaman doğallıktan yana olun
:)
 
Yorum
Forum Üyesi
Katılım
11 Haz 2014
Mesajlar
91
Tepki puanı
16
Puanları
18
Konum
İstanbul Türkiye
Web Sitesi
www.facebook.com
Bir çok genç (ki bu listeye malesef 3 4 arkadaşımda dahil) steroidlere başvuruyor hiç bilgi sahibi olmamasına rağmen. Hem çok para kaybettiklerine hemde vücutlarının her noktasını kas yerine sivilceyle kapladıklarına şahit oldum. Keşke bu işler daha profesyonel yapılıyor olsaydı belki çok daha fazla sayıda tanınan fitness modelerimiz olurdu. Umarım Savaş hoca,Cenk Hoca ve diğer değerli hocalarımız sayesinde olacak...
 
Yorum
Forum Üyesi
Katılım
7 Mar 2015
Mesajlar
9
Tepki puanı
0
Puanları
1
Yaş
35
Steroid konusu çok fazla geçiyor her yerde bunları gerçekten de bu kadar çok kullanan var mı?

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yorum
  • :)
  • :D
  • ;D
  • :lollol:
  • :lol:
  • ;)
  • :(
  • :cool:
  • :p
  • :eek:
  • :laugh:
  • :rolleyes:
  • :angry:
  • :mad:
  • :embarras:
  • :undecided:
  • :cry:
  • :evil:
  • :heart:
  • %p
  • :bravo:
Üst