Hoş geldin!

Forum sitemize kayıt olarak fitness ve vücut geliştirme konularında sorular sorabilir, diğer insanlarla iletişime geçebilirsiniz!

Şimdi Kayıt Ol

Hormon Testi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sony

Forum Üyesi
Katılım
14 Eylül 2014
Mesajlar
38
Tepkime puanı
2
Ödüller
0
Yaş
27
Fit Puan
0
Hormon Testi yaptirmak istiyorum fakat bana bir forum verdiler Hangi hormanu testini yaptiricam bilmiyorum?? Baya horman var forumda hangisi isaretlemem gerekiyor bilemedim o kadar varki horman hangisi isaretlemem gerekiyor bilmiyorum gorduklerim
İnsülin ,
proteyin C-g ,Testosteron daha cok hangisi Testini yaptirmam lazim fitniss icin...
 

can büyükelyas

Forum Üyesi
Katılım
12 Ağustos 2014
Mesajlar
215
Tepkime puanı
72
Ödüller
2
Yaş
40
  • 100. Mesaj!
  • 50. Beğeni!
Fit Puan
0
Bir diyetisyenle yada bir endokrinoloji uzmanıyla görüşmeden mi hormon testi yaptırıyorsun. O seni yönlendirecektir.
 

Sony

Forum Üyesi
Katılım
14 Eylül 2014
Mesajlar
38
Tepkime puanı
2
Ödüller
0
Yaş
27
Fit Puan
0
Laboratuvar tarafindan bir forum veriliyor hormanlarla ilgili yanlarinda fiyatlari oluyor sen seciyorsun hangisi istiyorsan sonra veriyorsun bu kadar. Soyle diyim Bu siteten veya baska siteler olsun kalori hesaplama olsun toplam 8 ay fitnis yaptim bunun3 ayi bilgisizlikten bosa gitti.5 ayi kalori hesablayip duzgun duzgun carbs ve proteyin yiyorum /seker yok cikolata yok gazli icicek meyve suyu yok seker olan hersey yok uyku iste 10.30 yatak . ama bakiyorum millet facebooklara koymus 1 ay 2 ay 3 ay 5 ay benden daha cok gelismisler.Artik hormonlarimda sorun oldugunu dusunuyorum belkide ...
 

can büyükelyas

Forum Üyesi
Katılım
12 Ağustos 2014
Mesajlar
215
Tepkime puanı
72
Ödüller
2
Yaş
40
  • 100. Mesaj!
  • 50. Beğeni!
Fit Puan
0
Sevgili dostum 1 ay 2 ay fotolarına filan aldanmayın allah aşkına vücut yapmak bu kadar kolay olsa hepimiz arnold oluruz. bu iş sabir işidir beslenme işidir. Hormon testi konusuna gelince, altını çizerek söylüyorum bu kesinlikle kafana estiği gibi yapacağın birşey değil. Önce ya endokrinoloji uzmanına gideceksin, ya da diyetisyene. Aklı başında bir diyetisyen sana zaten diyecek ki kan testini görmeden sana diyet yazmam. Sonra seni o yönlendirecek hormon testin konussunda, bunun dışında hangi yolu izlersen izle bir sonuca varamayacaksın. diyelim ki kendi başına yaptırdın sonuçları nasıl yorumlayacaksın bu nedenle sen bu sevdadan vazgeç ve bir doktoro yada diyetisyene git.
 

fitness_esk

Forum Üyesi
Katılım
13 Ağustos 2014
Mesajlar
35
Tepkime puanı
4
Ödüller
0
Yaş
37
Fit Puan
0
sallamasyon diyetisyene gidersen şayet sana çok değişik şeyler tavsiye edecek satmaya çalışacak bildiğini pazarlama usulü tecrübe edilmiştir valla zor kurtulmuştuk arkadaşla :)
 

Sony

Forum Üyesi
Katılım
14 Eylül 2014
Mesajlar
38
Tepkime puanı
2
Ödüller
0
Yaş
27
Fit Puan
0
endokrinoloji dedigi testleri yaptirdim
Test (profile) nameResultMeasurementReference values
TSH1.396mU/l0.35 - 5.00
Testosteron10.89nmol/lM(6.8 -39.00)- F(0.18 -2.55)
Growth hormone< 0.05ng/mlм до1.0 - F до10.0

ayin 16 sina rendevu verdi sonuclari gormek icin bakalim neler olucak ama benim anladigim kadariyla bir azlik var :D normalinde altinda gibi
 
Son düzenleme:

can büyükelyas

Forum Üyesi
Katılım
12 Ağustos 2014
Mesajlar
215
Tepkime puanı
72
Ödüller
2
Yaş
40
  • 100. Mesaj!
  • 50. Beğeni!
Fit Puan
0
endokrinoloji dedigi testleri yaptirdim
Test (profile) nameResultMeasurementReference values
TSH1.396mU/l0.35 - 5.00
Testosteron10.89nmol/lM(6.8 -39.00)- F(0.18 -2.55)
Growth hormone< 0.05ng/mlм до1.0 - F до10.0

ayin 16 sina rendevu verdi sonuclari gormek icin bakalim neler olucak ama benim anladigim kadariyla bir azlik var :D normalinde altinda gibi
Öncelikle azmine bravo. İkinci olarak doktorunun yorumlarını paylaş ki biz de öğrenelim.
 

Sony

Forum Üyesi
Katılım
14 Eylül 2014
Mesajlar
38
Tepkime puanı
2
Ödüller
0
Yaş
27
Fit Puan
0
artik gucum kalmadi arkadaslar. Bu spora 1 yila yakin spor yapiyorum duzenli yemek duzenli uyku duzenli program yok abi olmuyor dedim hormonlardami sorun var acaba onada gittim doktor normal dedi nasil normal anlamiyorum benim testeronum 10 max 40 bana gelmis normal diyor kafayi yicem yok artik cok uzuldum bugun 1 yildir duzenli spor elde var 0 kollarim 30 cm den basladim 35.5 oldu 1 aydir oyle bir stress icindeyim bu hormon nedeniyle oldu size 34 artik gucum kalmadi motivasyonum bitti hakkinizi helal edin.
Olcerek yemek ye macro yap ye olmuyor usta
 

ba2han

Forum Üyesi
Katılım
21 Ekim 2014
Mesajlar
44
Tepkime puanı
6
Ödüller
0
Fit Puan
0
artik gucum kalmadi arkadaslar. Bu spora 1 yila yakin spor yapiyorum duzenli yemek duzenli uyku duzenli program yok abi olmuyor dedim hormonlardami sorun var acaba onada gittim doktor normal dedi nasil normal anlamiyorum benim testeronum 10 max 40 bana gelmis normal diyor kafayi yicem yok artik cok uzuldum bugun 1 yildir duzenli spor elde var 0 kollarim 30 cm den basladim 35.5 oldu 1 aydir oyle bir stress icindeyim bu hormon nedeniyle oldu size 34 artik gucum kalmadi motivasyonum bitti hakkinizi helal edin.
Olcerek yemek ye macro yap ye olmuyor usta
Sony, biraz da oldschool yapmayı dene, sürekli hesap kitap tutarak kendini yıpratıyorsun. Bir süre öyle dene daha mutlu olursun.
 

Sony

Forum Üyesi
Katılım
14 Eylül 2014
Mesajlar
38
Tepkime puanı
2
Ödüller
0
Yaş
27
Fit Puan
0
aynen cidden cok dogru diyosun son 1 haftadir oldschool yapiyorum gayet basarili gidiyorum stress yok ,kitap hesap yok onceden cok yazi okurdum fitnisda arada sirada giriyorum nadir bakiyorum oyle :))
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst