Sevgili dostum öncelikle supplement ihtiyacı amaca göre değişir ancak ben supplementlerin ihtiyaç değil lüks olduğu kanısındayım. Ama yine de illa ki alacağım diyorsan ihtiyacın olan supplementler bcaa ve glutamıne içerikli bir protein tozu ve creatine monohidrattır. Bunlar dışında ne alırsan al peptidlerle ve kürlerle desteklemediğin müddetçe çöptür başka bir işe yaramaz. Öncelik her zaman beslenmedir.1 Senedir fitness yapıyorum.1.76 boyundayım 75 kg yum hangi supplementleri kullanmalıyım ?
Sevgili dostum öncelikle supplement ihtiyacı amaca göre değişir ancak ben supplementlerin ihtiyaç değil lüks olduğu kanısındayım. Ama yine de illa ki alacağım diyorsan ihtiyacın olan supplementler bcaa ve glutamıne içerikli bir protein tozu ve creatine monohidrattır. Bunlar dışında ne alırsan al peptidlerle ve kürlerle desteklemediğin müddetçe çöptür başka bir işe yaramaz. Öncelik her zaman beslenmedir.
Sevgili dostum kesinlikle marka konuşmamayı tercih etsem de artık dayanamayacağım. Bizim insanımızdaki hardline takıntısı nedir anlamıyorum. İşte Türk markası saçmalıklarına hiç girmeyin, savaşa gitmiyoruz supplement alıyoruz. Hardline ürünleri full+full dacia gibidir. Ben boş BMW'yi tercih ederim. Ama diyorsan ki illa hardline kullanacağım o zaman git 3 matriks al.
Sevgili dostum kesinlikle marka konuşmamayı tercih etsem de artık dayanamayacağım. Bizim insanımızdaki hardline takıntısı nedir anlamıyorum. İşte Türk markası saçmalıklarına hiç girmeyin, savaşa gitmiyoruz supplement alıyoruz. Hardline ürünleri full+full dacia gibidir. Ben boş BMW'yi tercih ederim. Ama diyorsan ki illa hardline kullanacağım o zaman git 3 matriks al.
Piyasada oldukça iyi ve zengin protein tozları var alabilirsin.
Yok ben Hıc kullanmadım Hardlıne urunu daha dogrusu hıc supplement kullanmadım fıkrınızı merak ettıgım ıcın sormustum.