Forum Moderatörlüğü İçin Başvuru Alanı

Hoşgeldin!

Forum sitemiz tamamen ücretsizdir.

Şimdi Kayıt Ol!
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
2,137
Çözümler
4
Tepki puanı
775
Puanları
188
Yaş
36
Merhaba, fitness bilim alilesi. Moderatör arkadaşlarımız gündelik yaşamlarındaki iş yoğunluğu nedeniyle foruma zaman ayıramıyorlar ki keza bizlerde öyleyiz , hayattaki en büyük başarısı bakkala gidip ekmek almak olan , insanların sorumluluklırımızı anlayıp empati kurmasını da beklemiyoruz tâbi.

Öz geçmiş , yaş , eğitim ve spor geçmişinizi konunun altına yazın.Yönetim olarak istişare yapıp , değerlendirmeleri olumlu yönde olan üyelerimize moderatörlük yetkisi verilecektir.

En önemli kural , muhakkak spor geçmişi olmalıdır.!

  1. Nete iştenmi evdenmi cafedenmi giriyorsunuz... ? Ortalama online süreniz... ?
  2. Yönetimden kimleri tanıyorsunuz realdan tanıdıklarınız varmı... ? :
  3. Genel olarak forum hakkındaki düşünceleriniz...? :
  4. İstediğiniz bölüm ve neden o bölümü istediğinizi kısaca yazın... :
  5. Bölümdeki eksiklikler nelerdir...? :
  6. Sizce bir bölüm görevlisinin görevleri nelerdir...? :
  7. Yönetimden aranızın açık olduğu kişi var mı ?
  8. Daha önce hiç banlandınız mı ? Sebebi neydi ?
  9. agresif biri misiniz ?
  10. Başka Forumda üyeliğiniz veya göreviniz var mı ? Oradan banlandınız mı ?
  11. İş veya öğrenim durumunuzla ilgili bilgi alabilir miyiz ?
  12. Yönetimin kendine has kuralları vardır. Bu güne kadar sadece üyelere özel kurallara uymak zorundaydınız. Bundan sonra ayrıca yönetim kurallarınada uymak zorunda kalacaksınız. Buna uyum saglayabileceginizi düşünüyor musunuz ?
  13. Yönetimde aktiflik kuralı var. Yönetime girdiginiz anda sorumluluk sahibi olmuş olacaksınız. Yönetime girdikten sonra pasif olmanızı gerektirecek kısa veya orta vadede planlarınız var mı ?
  14. Yönetimde fanatiklik ve siyasi görüşlerini aşırı şekilde deşifre edercesine yazılar yasaktır. Buna uyum saglayabilir misiniz ?
 
Son düzenleme:
Moderatör
SMS Onaylı
Katılım
28 Eyl 2020
Mesajlar
317
Çözümler
1
Tepki puanı
242
Puanları
138
Yaş
26
Yaş: 21
Spor Geçmişi: 1,5 yıl
Eğitim: Üniversite / İngiliz Dili Ve Edebiyatı.
Spora başladığımdan 2 ay öncesine kadar ağırlıklı calisthenics ve bodybuilding hibriti bir program yaptım.2 aydır da tamamen klasik oldschool Bodybuilding’e geçtim.1,5 yıl içinde kendi çapımda güzel gelişimler sağladım.
Forumu seviyorum hocam ve insanlara yardım etmekten çekinmem,bildiğim her konuda yardımcı olmaya çalışırım.Eğer konuyu bilmiyosam benden daha uzun sürelerdir bu sporu yapan arkadaşlarıma sorarım ve onlardan yardım alırım.Şuan üniversitelerin belli durumlarından da kaynaklı tek işim spor ve spor uğraşları :)
Yani kısacası her türlü foruma yardımcı olmaya çalışırım.İyi günler diliyorum.
 
Yorum
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
2,137
Çözümler
4
Tepki puanı
775
Puanları
188
Yaş
36
Makalerde çevirmenlik de yapabilir misin moderatörlüğe ek olarak ,blog yazarlığı da yapabilirsiniz. Spor makalelerin çoğu yabancı kaynaklı , bu nedenle çoğu insan vücut geliştirmeyi tavuk , pilav , amelelik yapmak olduğunu düşünüyor.2 ay yap sonuç alamayınca barı suçlar , spor salonunu suçlar , spor aletlerini suçlar ama nedense kimse hatayı kendinde aramaz.
Harbi neden kimse kendi ile muhasebe yapacak kadar cesaretli değildir.Nedeni bilinmez forumu özlemişim onu farkettim. :)

Neyse sadede gelelim , geyik kısmına daha sonra bakalım.Admin dediğin bukalemun gibi her ortama uyum sağlamalı , başka sitelerdeki adminleri bilmen ben samimiyet ten yanayım.

Kardeşim istişare yapıp en kısa zamanda dönüş yaparız size.
 
Yorum
Yönetici
SMS Onaylı
Katılım
8 Ara 2019
Mesajlar
3,177
Çözümler
487
Tepki puanı
1,538
Puanları
188
Bu spora geçen sene başladım benim de 1 yıl 8 ay kadar bir süre oldu . Başlamadan önce günde 12-13 saat lol oynayan bir bilgisayar bağımlısıydım . Sabah kahvaltısında tost ruffles ketçap mayonez kola , öğlen dışardan pizza vb. Akşam hamburger , lahmacun vb. Ve durmadan LoL oynarken abur cubur yerdim . Annem babam iş gereği evde olmazlardi , yıllarım böyle geçti , 4 yıllık lisede bir tane arkadaşım olmadı , herkes beden dersinde dışarda oynar ben onlari sınıfın penceresinden izlerdim , beni 3 adam daki ibrahime benzetir dalga gecerlerdi , tek amacım eve gidip LoL oynamaktı . Sınav senesi geldi girdik sinava sayısal 144 bin geldi . O an hayattan bir tokat yedim , çünkü çok kötü bir siralamaydi , ama hiç çalışmadım ve hak ettim , derdimi anlatacağım bir arkadaşım bile yoktu , boy 180 kilo olmuş 89-90 günde 5 paket ruffles ketçaplı . Dershaneye yazdırdılar beni , orda isim vermiyim bir arkadasim oldu kendisi de benim gibi bilgisayar bağımlısı ama çok zayıf olanlarından :D ben obezdim . Bunun ablası bizi zorla spor salonuna götürdü . Başladık spora 89 kiloyum ama 5 kg lik dumbell ile curl yapamıyorum o kadar gucsuzum , sporda birisi benimle dalga geçti , o kadar kilolusun 5 kg dumbell kaldiramiyorsun diye . Salondan çıkıp eve gittim açtım bilgisayarı tekrar oynamaya başladım , ertesi gün gene arkadaşımın ablasi bizi zorla götürdü . Ben spordan bir an önce çıkayım diye tüm hareketleri dinlenmeden yapıp çıkmaya başladım , hepsi süper set oldu yani :D , spordan çıkıp burgerkinge gidiyorduk hiçbir bilgimiz yoktu . Hiçbir sosyal medya hesabım yoktu çünkü aşırı çirkindim fotoğraf çekmeye korkuyordum . Aradan zaman geçti , 20 kg Bench press 30 oldu arttı git gide , sonra youtubeden bu sporu deli gibi araştırdım . Artık sağlıklı beslenmeye başladım , gittim heves edip l-karnitin aldım (bence para israfı ) , sabah 5 yumurta 50 Gr yulaf salatalık , öğlen tavuk pilav , antrenmandan sonra da sadece tavuk yedim hiç carb ve yağ almadım , açlık krizleri çektim , tatlı krizleri çektim duvarları yumrukladim , hep açlık gitsin diye kahve içtim veya uyudum . Sonra açlık çekmek yerine kardiyo yapmaya başladım , hep çıktım dışarı yorulana kadar bisiklet sürdüm , bol bol brokoli, yeşillik yedim . Diyeti 4 ay hiç bozmadım her şeyi tam yaptım işkence çeke çeke , iradem bir kaya gibi sertti artık . 89 dan 72 ye düşmüştüm , bu seferde çok zayiftim , araştırdım bu sporu iyice iyice , sonra clean bulka başladım , 10-11 aydır da clean bulk yapıyorum. Her gün yeni araştırma , makale okuyorum , yabancı podcastleri dinliyorum , bunları kendimde uyguluyorum. 4 aydır da Fırat Balkaya'nın öğrencisiyim. Şuan 85 kiloyum yağ oranım %16 . Bel 86-omuz 135. Şuan ilgilendiğim spor dalı powerlifting. Ama hipertrofi konusunda da bilgiliyim.
Güncel deadlift 1rm : 185
Squat : 142.5
Bench press : 107.5

Yaş:19
Eğitim : Bilgisayar mühendisliği hazırlık , ama istemediğim meslek olduğu için bu sene tekrar sınava girip eczacılık için şansımı deneyeceğim. Spor konusunda ise dediğim gibi Fırat Balkaya'nın öğrencisiyim , beslenme , hipertrofi , güçlenme konusunda bir çok bilgiye sahibim . Ek olarak forumda yasak konusu ama Anabolik ve androjenik streoidler ile alakalı kapsamlı bilgilere de sahibim.

Spor geçmişi : Bilinçsiz bir 4 ay + bilinçli bir 1.5 yıl .

Normal hayatta biraz kanka ağzı ile konuşsam da dijital ortamda resmi üslup ile konuşmayı tercih ediyorum genelde , Naci hocamdan gördüğüm kadariyla bir çok moderatör kurallarına hakimim .

Bu spor bence ülkemiz de amacı para kazanmak isteyenler yüzünden çok yanlış biliniyor , biraz da olsa bu yanlışı düzeltmeye çalışıyorum.
 
Yorum
Moderatör
SMS Onaylı
Katılım
28 Eyl 2020
Mesajlar
317
Çözümler
1
Tepki puanı
242
Puanları
138
Yaş
26
Çok haklısınız hocam,zaten şahsi olarak ben kendim de sporu bir kaç kanal haricinde (savaş cebeci gibi) yabancı kaynaklardan öğrenerek kendimi ilerlettim.Makale çevirileri yazıları sıkıntı değil hocam çok rahat hallederim içiniz rahat olabilir.Kendim de spor içeriklerini yabancı kaynaklardan takip eden biriyim zaten.çok sağolun geri dönüşünüzü bekliyorum.Güveniniz kırılmaz buna söz verebilirim,tekrardan sağolun
 
Yorum
Katılım
22 May 2015
Mesajlar
2,137
Çözümler
4
Tepki puanı
775
Puanları
188
Yaş
36
Ağırlık çalışması esnasında hangi tip kas lifi kullanılır.?
İpucu :Tip 1 kas lifi , tip 2 kas lifi.
Cevaplayınız.
 
Yorum
Moderatör
SMS Onaylı
Katılım
28 Eyl 2020
Mesajlar
317
Çözümler
1
Tepki puanı
242
Puanları
138
Yaş
26
İkisi de çalışır hocam.Sadece bazı kas grupları düşük tekrarlara uygundur bazıları yüksek,Yan omuz kaslarımız ve göğüs kasları arasındaki fark gibi.Tip 1 ve Tip 2 farkı da budur.Bazıları hızlı kasılır bazıları yavaş.
 
Yorum
  • :)
  • :D
  • ;D
  • :lollol:
  • :lol:
  • ;)
  • :(
  • :cool:
  • :p
  • :eek:
  • :laugh:
  • :rolleyes:
  • :angry:
  • :mad:
  • :embarras:
  • :undecided:
  • :cry:
  • :evil:
  • :heart:
  • %p
  • :bravo:
Üst