- Kilo (kg)
- 75
- Spor Geçmişi
- 1,5 ay
- Boy (cm)
- 190
spora yeni başladım yaklaşık 1,5 aydır gidiyorum. beslenmeme çok dikkat edemedim gittiğim süre boyunca.
genel olarak günlük öğünlerim şu şekilde:
okul için 6 da kalkıyorum ve sabah kahvaltısı olarak domates salatalık zeytin peynir 3-4 yumurta ve 1 kase yoğurt yiyorum(anacığımın yoğurdu,marketten alınmış değil).
okuldan eve saat 1 de geliyorum ve 1 tabak tavuklu pilav 2 yumurta ve 1 kase yoğurt yiyorum(pilavla iyi gidiyor).
1-1,5 saat dinlenip üstüne 1 bardak kahve içip saat 3 gibi spora gidiyorum. antrenman genelde 1,5 saat sürüyor.
eve geldiğimde biraz dinlenip yulaf yiyorum muz süt ve çilekle karıştırıp.
akşam yemeği olarakta annem ne yapmışsa onu yiyorum.
şimdiki beslenme programım nasıl üstüne ne ekleyebilirim cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
genel olarak günlük öğünlerim şu şekilde:
okul için 6 da kalkıyorum ve sabah kahvaltısı olarak domates salatalık zeytin peynir 3-4 yumurta ve 1 kase yoğurt yiyorum(anacığımın yoğurdu,marketten alınmış değil).
okuldan eve saat 1 de geliyorum ve 1 tabak tavuklu pilav 2 yumurta ve 1 kase yoğurt yiyorum(pilavla iyi gidiyor).
1-1,5 saat dinlenip üstüne 1 bardak kahve içip saat 3 gibi spora gidiyorum. antrenman genelde 1,5 saat sürüyor.
eve geldiğimde biraz dinlenip yulaf yiyorum muz süt ve çilekle karıştırıp.
akşam yemeği olarakta annem ne yapmışsa onu yiyorum.
şimdiki beslenme programım nasıl üstüne ne ekleyebilirim cevaplarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.