Sevgili dostum sorunla ilgili forumda onlarca mesaj var. Biraz araştır lütfen.benim geçen sene 4 aylık spor geçmişim vardı bu sene yeni başladım protein tozumu aldım amino asit almalımıyım
Ciddi mi söylüyorsun bilmiyorumda insanlara yanlış bilgi veriyorsun. Bu işler protein tozuyla amino asitle olcak şey değil. Protein tozları ve amino asitler takviye gıdalardır ne şişirir ne parçalar böyle birşey yok.Protein tozunu kullanarak vücudunu geliştir irilesme olur zaten daha sonra amino asit alirsin kaslarini parcalarsin [emoji2]
Protein tozunu kullanarak vücudunu geliştir irilesme olur zaten daha sonra amino asit alirsin kaslarini parcalarsin
Protein tozu değil seni irileştiren yaptığın idmanlar ve yediğin yemekler seni irileştirir.Arkadaş protein tozu almis amino asitde gerekiyormu yazmis bn bilmediğim şeye yorum yapmam ben toz kullanıyorum ve amacim İRİLEŞMEK ve sonuç basarili
Sevgili dostum sacmalamakta master yapıyorsun sanirim. Forumun zirvesine oturdun bu mesajlaProtein tozunu kullanarak vücudunu geliştir irilesme olur zaten daha sonra amino asit alirsin kaslarini parcalarsin [emoji2]