Amacım kilo vermek ama tam tersine kilo alıyorum

Hoşgeldin!

Forum sitemiz tamamen ücretsizdir.

Şimdi Kayıt Ol!
Forum Üyesi
Katılım
6 Eyl 2014
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
1
Yaş
25
merhaba herkese. ben ahmet . izmirdeiym yaş 16. 127 kilodayım şuan ; sorum şu kilo vermeyi ne yaptıysam yapamadım .Herkes kilo alma üzerine şeyler yazıyor burda. zayıflama üzerine pek bişey yok . ciddi bi yag kütlem var.ne yapmam gerektigi hakkında bişeyler soylerseniz sevinirim . ayrıca 3 aydır agırlık antrmnlarına giriyorum. girdigimden beri en azından kilo almam azaldı her ay , ama yinede devam ediyor. buda son halim ;
 
SMS Onaylı
Forum Üyesi
Katılım
6 Eyl 2014
Mesajlar
35
Tepki puanı
15
Puanları
8
Konum
Şanlıurfa
Benim kanaatim kardiyo süreni arttırman ve beslenmene dikat etmen. Bu işin yarıdan çoğunu beslenme oluşturuyor eğer ki beslenmene dikkat eder ve kardiyonu düzgün bir şekilde yaparsan isteğin sonuçlara ulaşabilirsin. bi tavsiye daha ağılık antrenmanları yap ama yüksek ağırlıklar ve yavas kaldırma yapma seri ve set aralarını kısa tutarak yap kolay gelsin.
 
Yorum
Forum Üyesi
Katılım
13 Ağu 2014
Mesajlar
35
Tepki puanı
4
Puanları
8
Yaş
41
Konum
Eskişehir
beslenmeye inanılmaz dikkat etmen gerekiyor vucutta kalori açığı yaratmalısın antreman da orta ağırlıklarla seri şekilde çalışmalısın hızlı ama kontrollü bir şekilde sanırım günlük aldığın kalori ile harcadığın kalori hemen hemen aynı ki sonuc değişmemiş cardiyo ihmal etme antreman sonrası ve sabah kahvaltıdan önce yaparbilirsen tabi moralini bozma ciddi yağ oranın var işin kolay değil ama şimdi pes edersen tekrar başa dönmek çok zor olur azimle devam edersen seneye fit bir vucudun olur....
 
Yorum
Forum Üyesi
Katılım
6 Eyl 2014
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
1
Yaş
25
ya işte sorunda beslenmede. nasıl bir diyet hazırlanır bilmiyorum . herkes şunu yap şunu yapma diyor .tamam anladım . ama diyet nasıl hazırlıcam zayıflamak için biride anlatsın nolur ya.
 
Yorum
Forum Üyesi
Katılım
6 Eyl 2014
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puanları
1
Yaş
25
mesela kilolu insanların günlük kalori ihtiyacı , diyet nasıl hazırlamaları gerektigi , ne kadar protein almamız gerektigi ? bunlar hep bu forumda zayıf insanlara acıklanmıs daha cok . obez olan kişilere ilgi cidden az ..
 
Yorum
Forum Üyesi
Katılım
2 Haz 2014
Mesajlar
26
Tepki puanı
3
Puanları
8
Öncelikle önereceğim şeylerin %99 unu Savaş hoca sayesinde öğrendim ve kilo verdikten sonra keşfettim savaş hocayı keşke daha önce keşfedebilseydim de sağlıklı kilo verseydim diyor ve girişi yapıyorum :D

Geçen sene bende 115 kiloydum şu an 78 im ve bu iş gerçekten sağlam bir irade istiyor , öyle 1 hafta diyet yapıpta yok olmadı kilo veremiyorum deme , tabi açtığın konudaki yazın için söylemedim bunu önereceğim diyet için söylüyorum.Öncelikle kardiyo antrenmanlarını abartma hiç yapmasanda sadece kalori açığıyla kilo verebilirsin ama kardiyo gerçekten motivasyon kaynağın oluyor.Mümkünse sabah kalktıktan hemen sonra HIIT olarak yap.Çünkü sabah kalktığında gece yemek yemediğin için glukagon hormonun tavan yapmış durumdadır ve bu hormon da yağ yakıcı hormondur.Sen üstüne bir de kardiyo antrenmanı yaparsan yağ yakımını hızlandırmış olursun.Kardiyo yaptıktan şöyle 1-2 saat sonrada yersin yemeğini.Şimdi kalori olayına gelelim şimdi herkesin metabolizması farklı mesela ağır işte çalışıyorsan kalori alımın artacak ama bence 2000 kalori yeterli olacaktır senin için tabii yine kendin belirleyeceksin mesela bu 2000 kaloriyi bir ay dene eğer kilo verimin çok hızlı oluyorsa yani haftada 1-2 kilo civarı veriyorsan 200 kalori arttır yok veremiyorsan 200 kalori civarı düşür.Şimdi bu kalorileri hangi besinlerden alacaksın , karbonhidrat olarak bulguru öneririm hem her yerde bulunabilir hem de ucuz , protein olarak yumurta,kırmızı et,tavuk,balık , yağ olarak zeytinyağı , balık yağı gibi karbonhidrat 40 protein 40 yağ 20 civarı alman uygun olur. her öğünde bunların hepsini almaya çalış özellikle yağ önemli her öğünde 1 çorba kaşığı zeytinyağı iç mesela ama çok doldurma öyle.Birde uyumadan 2-3 saat önce birşey yememye çalış süt ürünlerini de fazla tüketme içinde süt şekeri(laktoz)vardır ve meyve yerkende abartma özellikle karpuz üzüm türü şeyler yememeye çalış.
Herkes diyor ki definasyon döneminde sadece kalori açığı önemlidir ne yediğin önemli değil bence bu bullshit çünkü glisemik indeksi yüksek bir yiyecek yediğinde yağ yakımın duruyor.

Önerilerim bunlar biraz uzun oldu ama umarım okursun :) Bol Şans

Söylemeyi unutmuşum kardiyoyu haftada 3-4 gün hiit şeklinde en fazla 20-25 dk şeklinde yapman yeterli olur :) ve tabiki savaş hocayı takip etmen
 
Son düzenleme:
Yorum
Forum Üyesi
Katılım
6 Eyl 2014
Mesajlar
7
Tepki puanı
0
Puanları
1
Yaş
27
Konum
istanbul
Web Sitesi
fitnessdestek.net
Kardesim bence beslenme konusunda doktora danis.Profesyonel bi destek al.Idman olarakda kardio sureni uzat.HITantrenmanlari yapabilirsin.Bunun yaninda hayatini hizlandir.Uyusuk olma yani hareketlerin seri olsun hizli yap islerini.Boylece hizli yasamaya alisirsin.Zamanla kilo vereceksin.Yolun biraz uzun olabilir ama sonucu cok iyi olacak.Kolay gelsin.
 
Yorum

MFS

Forum Üyesi
Katılım
6 Eyl 2014
Mesajlar
6
Tepki puanı
1
Puanları
3
Yaş
27
kardeşim bol bıl koşmalısın piyasada satılan nabız ölçer saatler var onlardan alıp nabızlı koşular yaparsa ancak kilo verebilirsin.düz koşu senin işine yaramaz .ayrıca bir diyetisyene başvurmalısıın .
 
Yorum
  • :)
  • :D
  • ;D
  • :lollol:
  • :lol:
  • ;)
  • :(
  • :cool:
  • :p
  • :eek:
  • :laugh:
  • :rolleyes:
  • :angry:
  • :mad:
  • :embarras:
  • :undecided:
  • :cry:
  • :evil:
  • :heart:
  • %p
  • :bravo:
Üst