sordugum soruyla ne alakasi var anlamadim?Antrenman sonrasi hemen mi yoksa belli bir sure sonrami beslenilmesi konusunda bircok celiskiler var.birisi 9 derken digerleri 6 diyor
Dostum yani şu;yediklerin insülini dalgalandirdiginda gh duser.demek istedigim bu bazilari antrenmandan hemen sonra yiyin diyor kimisi 30 45 dk sonra umarim aciklayici olmusumdur.sordugum soruyla ne alakasi var anlamadim?
Dostum yani şu;yediklerin insülini dalgalandirdiginda gh duser.demek istedigim bu bazilari antrenmandan hemen sonra yiyin diyor kimisi 30 45 dk sonra umarim aciklayici olmusumdur.
savas hocanin antremanini bilmem high intensity antreman bilirim,insulin GH seviyesini indirir idmandan sonra basit seker tarzi urunler kullanilmaktan vazgecilmelidir diye biliyorum.özellikle savaş hocanın verdiği ağır idmanları kastediyorsan bunlar zaten dinlenme 2 dk. olduğundan dolayı ve çok set olduğundan dolayı uzun süren idmanlardır ve ağır çalışırsın ve uzun sürer, bu yüzden idman süresinde yeteri kadar yüksek GH salgılıyor vücut, idman sonrası ise vücutta bir miktar insülin yükselterek vücudu anabolik hale getirip toparlanmayı hızlandırın, gece düşük insülin seviyenizi düşük tutun hemde ağır idmanlardan dolayı gece uykunuzda GH yüksek seviyelere çıkacaktır.
savas hocanin antremanini bilmem high intensity antreman bilirim,insulin GH seviyesini indirir idmandan sonra basit seker tarzi urunler kullanilmaktan vazgecilmelidir diye biliyorum.
George Farah & Kai Greene seminar ireland 2012 Full HD - YouTube